Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κυριάκος: «Αν ήταν οι ποινές όπως το 2016 θα το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά να μην κατέβουμε»

Κυριάκος: «Αν ήταν οι ποινές όπως το 2016 θα το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά να μην κατέβουμε»

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
7/5/2019 14:33
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος τόνισε πως ότι έγινε στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν απαράδεκτο και άδικο και ο δικέφαλος θα σκεφτόταν να μην κατέβει αν δεν είχε ποινές.

Αναλυτικά όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δεν τιμά κανέναν ότι έγινε σήμερα. Απαράδεκτο και άδικο. Θα σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά να μην κατέβουμε στον τελικό αν οι ποινές δεν είχαν αλλάξει το 2016. Χρειάστηκε μία ώρα να αποφασιστεί που θα καθίσουν 120 άτομα. Εμείς κάναμε πρόταση να πάρουν από 1000 προσκλήσεις οι δυο ομάδες. Δεν μπορούν να έχουν 1000 άτομα στα δυο πέταλα οι δυο ομάδες, να υπάρχει μια ψευδαίσθηση παρουσίας κόσμου σε ένα τόσο αχανές γήπεδο.

Είναι άδικο όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για κάθε ομάδα στην περιφέρεια να παίζουν σε συνθήκες εκτός έδρας τους τελικούς. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει και έχουμε πίστη ότι δεν θα αλλάξουν οι συσχετισμοί του αγώνα από την έδρα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει ακόμα ένα κύπελλο, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πάμε με πίστη, να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Δεν θέλουμε να το παίζουμε μόνιμα επαναστάτες αλλά η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, μετά το τέλος της σεζόν. Αν ήταν οι ποινές όπως το 2016 θα το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά να μην κατέβουμε, τώρα δε μπορούμε να στερήσουμε από την ομάδα της επόμενης χρονιάς την διεκδίκηση του πρωταθλήματος
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.