Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στην Τουρκία: Νεκρός σε τροχαίο διεθνής παίκτης της Αλάνιασπορ

Σοκ στην Τουρκία: Νεκρός σε τροχαίο διεθνής παίκτης της Αλάνιασπορ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2019 13:19
Πολύ δύσκολες στιγμές για την Άλάνιασπορ των Τζαβέλλα και Βιγιαφάνιες, καθώς ο Τζόσεφ Σουράλ, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο με μίνι βαν. Τραυματίστηκε ο Τζάλμα Κάμπος που μέχρι το καλοκαίρι βρισκόταν στον ΠΑΟΚ...

Τραγωδία στην Τουρκία και την ομάδα των Τζαβέλλα και Βιαγιαφάνες, Αλάνιασπορ. Ο Τζόσεφ Σουράλ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν το μίνι βαν στο οποίο επέβαινε εκείνος και άλλοι έξι συμπαίκτες του αναποδογύρισε.

Ο 28χρονος διεθνής Τσέχος μέσος μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο, είχε σπάσει τον αυχένα του, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε εκεί την τελευταία πνοή του.

Τραυματίες είναι επίσης ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος, και οι Κόκερ, Μπαϊάνο, Σισέ, Γουέλινγκτον και Σάκι. Όλοι τους επέβαιναν σε μίνι βαν με το οποίο αποχώρησαν από το γήπεδο μετά το παιχνίδι με την Καϊσέρισπορ. Η απόσταση ανάμεσα στις δύο πόλεις είναι περίπου 600 χιλιόμετρα.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το μίνι βαν βγήκε από την πορεία του, σε περιοχή περίπου πέντε χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, όταν ο οδηγός και ο συνοδηγός αποκοιμήθηκαν. Αμφότεροι έχουν συλληφθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες και το προσωπικό της ομάδας επέστρεψαν με το λεωφορείο της ομάδας ή με δικά τους μέσα

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβα από τον επικεφαλής της αστυνομίας, παρ΄όλο που υπήρχαν δύο οδηγοί στο όχημα, ήταν και οι δύο κοιμισμένοι. Το τροχαίο συνέβη ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος» ανέφερε ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.