Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ έριξε τριάρα στην Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ έριξε τριάρα στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2019 16:13
Η Λέστερ κέρδισε με 3-0 την Άρσεναλ στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και άφησε τους «κανονιέρηδες» στην 5η θέση της βαθμολογίας! Δύο γκολ από τον Βάρντι, που έφτασε τα 8 απέναντι στην ομάδα του Β. Λονδίνου.

Τρίτη διαδοχική ήττα για την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 στην έδρα της Λέστερ, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 36’ λόγω αποβολής του Μέιτλαντ Νάιλς.

Απίστευτο… ξεφούσκωμα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, που από φαβορί για την τετράδα, κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από την 4η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Έτσι, το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού η 4η Τσέλσι βρίσκεται στο +1 από τους «κανονιέρηδες», ενώ η 6η Γιουνάιτεντ με νίκη μπαίνει για τα καλά στο κόλπο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, η οποία προηγήθηκε στο 59’ με δυνατή κεφαλιά του Τίλεμανς, ενώ στο 86’ ο Βάρντι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Άγγλος φορ έβαλε το… κερασάκι στις καθυστερήσεις, φτάνοντας τα 8 γκολ κόντρα στην Άρσεναλ. Μόνο ο Λιονέλ Μέσι (9) έχει περισσότερα απέναντι στους «κανονιέρηδες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.