Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με φανέλα της Γιουνάιτεντ ο Γκάραχερ! (vid)

Με φανέλα της Γιουνάιτεντ ο Γκάραχερ! (vid)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/4/2019 19:09
Ο Τζέιμι Γκάραχερ δεν δίστασε να φορέσει φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο στούντιο του «SkySports», εκφράζοντας έτσι την υποστήριξη του στην μισητή αντίπαλο της Λίβερπουλ, στο σημερινό ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Σίγουρα ο Άγγλος αμυντικός, ο οποίος φόρεσε την φανέλα των "ρεντς" 508 φορές, όντας ο μοναδικός σύλλογος που αγωνίστηκε στην καριέρα του, δεν είναι ο μοναδικός οπαδός της Λίβερπουλ που θα υποστηρίξει σήμερα τους "κόκκινους διάβολους". Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, τα πράγματα έχουν έρθει έτσι, που όλος ο οργανισμός και ο κόσμος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, υποστηρίζει ίσως για πρώτη φορά με τόση θέρμη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ντέρμπι αποτελεί το δυσκολότερο εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι στο δρόμο προς την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -2 από τη Λίβερπουλ και την κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο, τον σημερινό.

Από την άλλη σε δύσκολη θέση βρίσκονται και οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ, που βλέπουν τις ελπίδες για την 4η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ να μειώνονται σε περίπτωση ήττας, με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα όμως στέλνουν κατά πάσα πιθανότητα τον τίτλο στον μεγάλο τους αντίπαλο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.