Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλητής πέντε αστέρων!

Πρωταθλητής πέντε αστέρων!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2019 20:57
Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19 και με κάθε επισημότητα ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» διέλυσε με 5-0 τον Λεβαδειακό στην κατάμεστη Τούμπα και «σφράγισε» την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια! «Ασπρόμαυρο» πάρτι πριν το… πάρτι τίτλου για τους παίκτες του Λουτσέσκου, που έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους υποβιβασμένους Βοιωτούς.

34 χρόνια ήταν πάρα πολλά! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Λεβαδειακού στην Τούμπα και είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδος! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πανηγυρίζει από σήμερα την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και αν δεν χάσει την τελευταία στιγμή στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, θα γίνει η δεύτερη ομάδα, μετά τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1963-64, που κατακτά αήττητη τον τίτλο

Η γιορτή στην Τούμπα είχε ξεκίνησε πολύ πριν την έναρξη του αγώνα, όμως ο ΠΑΟΚ φρόντισε να βάλει από νωρίς φωτιά στις εξέδρες. Στο 3’ ο Σάκχοφ «έγραψε» το 1-0 μετά από ασίστ του Σβιντέρσκι, ενώ στο 8’ ο Γιαννούλης κέρδισε πέναλτι και ο Μπίσεσβαρ κέρδισε πέναλτι για το 2-0.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 29’ είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 αλλά ο Πέλκας αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μάτος. Το 3ο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’), με τον Βαρέλα να σκοράρει με κεφαλιά και να πανηγυρίζει δακρυσμένος στην αγκαλιά του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το 3-0, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν πανό με τα πρόσωπα των αδικοχαμένων φιλάθλων της ομάδας στα Τέμπη το 1999.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 60’ έφτασε σε 4ο γκολ με το δεύτερο προσωπικό του Σάκχοφ. Το… κερασάκι έβαλε στο 81’ ο Σβιντέρσκι σκοράροντας μετά από ασίστ του Ζαμπά για το τελικό 5-0. Στο φινάλε πέρασε στο ματς και ο τραυματίας Βιειρίνια, με τον αρχηγό του «Δικεφάλου» να βάζει τα δάκρυα.

Ο ΠΑΟΚ είναι και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδας 2018-2019 και η μεγάλη βραδιά μόλις ξεκίνησε για τους ανθρώπους και τους φίλους του «Δικεφάλου»...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.