Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τουρέ: «Ένιωσα πως είχα προδώσει τον Ολυμπιακό γι΄αυτό επέστρεψα»

Τουρέ: «Ένιωσα πως είχα προδώσει τον Ολυμπιακό γι΄αυτό επέστρεψα»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/4/2019 18:33
Ο Γιάγια Τουρέ έδωσε συνέντευξη στο Canal + Sport της Αφρικής και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και για το μέλλον που πιστεύει ότι έχει ο ίδιος στο ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο παίκτης όσο και ο Ολυμπιακός, φανταζόντουσαν διαφορετική την επιστροφή του Ιβοριανού άσου στους "ερυθρόλευκους".

Ο Τουρέ αποχώρησε αρχικά από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007 και μετά από μία τεράστια καριέρα σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, αποφάσισε να γυρίσει στον Πειραιά τον Σεπτέμβριο. Δεν βρέθηκε όμως στο σημείο που θα ήθελε και μετά από τρεις μήνες αποχώρησε. Έκτοτε ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

"Η απόφαση να επιστρέψω ήταν συναισθηματική. Όταν έφυγα από εκεί το 2006, ένιωσα ότι είχα προδώσει το κλαμπ και τους οπαδούς. Όταν μου παρουσίασαν το πρότζεκτ τους, συμφώνησα αμέσως. Όταν κατάλαβα ότι δεν προχωρούσαν τα πράγματα, δεν θέλησα να κάνω την κατάσταση πιο δύσκολη και ζήτησα να χωρίσουν οι δρόμοι μας" δήλωσε ο 36χρονος άσος, ενώ επισήμανε πως δε μπορεί κανείς να του πει να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο και θα ήθελε να το κάνω για ακόμη δύο-τρία χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.