Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν παίρνει άδεια ο Πανιώνιος!

Δεν παίρνει άδεια ο Πανιώνιος!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/4/2019 14:01
Πολύ δύσκολα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα για τον Πανιώνιο, καθώς αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό, δεν πρόκειται να εξασφαλίσει την άδεια για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο "Ιστορικός" δεν κατάφερε να μπει στη ρύθμιση των 120 δόσεων για τα χρέη σε εφορία και ταμεία. Το εν λόγω νομοσχέδιο θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες, ενώ έχει ήδη κατατεθεί ο φάκελος στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, και δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στη συνέχεια.

Αν δεν αλλάξει οπότε κάτι δραματικά, ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με μείον 6 βαθμούς και περιορισμό μεταγραφών, όπως ο φετινός Παναθηναϊκός. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να αποκτήσει μόλις έναν παίκτη, Έλληνα ή ξένο, άνω των 23 ετών και όσους Έλληνες παίκτες επιθυμεί κάτω των 23. Το ίδιο θα συμβεί και τον Γενάρη με τη διαφορά ότι ο παίκτης άνω των 23 θα μπορεί να είναι μόνο Έλληνας.

Όσον αφορά τα υπάρχοντα συμβόλαια, όσα έχουν ισχύ και για τον επόμενο χρόνο δεν έχουν πρόβλημα, αντίθετα θα μπορεί να ανανεώσει μόνο δύο ποδοσφαιριστές του που ξεπερνούν τα 23 έτη.

Καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα για τους "κυανέρυθρους" σε ένα πρωτάθλημα που του χρόνου θα περιλαμβάνει 14 ομάδες και λογικά θα είναι πιο ανταγωνιστικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.