Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επαφές Ίντερ με Κόντε

Επαφές Ίντερ με Κόντε

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/4/2019 13:19
Το όνομα του Αντόνιο Κόντε φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα των διοικούντων την Ίντερ, ως τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι, σύμφωνα με την Gazzeta Dello Sport

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει ο 60χρονος Ιταλός τεχνικός στο πάγκο των "νερατζούρι" και τη νέα χρονιά,ακόμα και αν εξασφαλίσει την παρουσία της ομάδας στο επερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι η Ίντερ θα αναζητήσει έναν προπονητή που θα της δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει μετά από χρόνια το πρωτάθλημα. Η σκέψη όλων πηγαίνει στον Αντόνιο Κόντε, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να αναλάβει ένα τέτοιο ρόλο, όντας ήδη πρωταθλητής Ιταλίας και Αγγλίας με τη Γιουβέντους και τη Τσέλσι αντίστοιχα.

Αυτό που ίσως αποτελεί πρόβλημα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, είναι οι υψηλές απαιτήσεις που έχει ο Κόντε όσον αφορά την αμοιβή του, αφού ζητάει 10 εκ. ευρώ το χρόνο. Αυτό ήταν το ποσό το οποίο λάμβανε από τον Αμπράμοβιτς στη Τσέλσι, το ίδιο θέλει και τώρα για να αναλάβει την Ίντερ. Την ίδια στιγμή ο Αλέγκρι λαμβάνει στη Γιουβέντους 7 εκ. ευρώ, ενώ ο Σπαλέτι 4.5 στους "νερατζούρι".

O Ιταλός τεχνικός για να αναλάβει οπότε το δύσκολο έργο να εκθρονίσει τη Γιουβέντους, θέλει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στη χώρα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.