Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μια νίκη χωρίζει τον ΠΑΟΚ από τον τίτλο!

Σούπερ Λιγκ: Μια νίκη χωρίζει τον ΠΑΟΚ από τον τίτλο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2019 23:29
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 την Λαμία στην κατάμεστη Τούμπα και την ερχόμενη εβδομάδα με νίκη στη Λαμία, θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας.

Μια νίκη χωρίζει τον ΠΑΟΚ από τον τίτλο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στην Τούμπα, επέκτεινε το σερί του σε 24-3-0 και με νίκη την επόμενη αγωνιστική στη Λάρισα, κόντρα στην ΑΕΛ, θα έχει στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής!

Οι «ασπρόμαυροι» δεν μπήκαν καλά στο ματς και στο 3ο λεπτό κινδύνεψαν με το 0-1 όμως ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπαράλες. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με άστοχη κεφαλιά του Βαρέλα στο 18’ και στο 35’ πήρε το προβάδισμα με όμορφο σουτ του Πέδρο Ενρίκε. Η Λαμία που μέχρι εκείνο το σημείο στέκονταν εξαιρετικά στο ματς, διαμαρτυρήθηκε για τη μη τήρηση fair play καθώς ο Μπαράλες ήταν στο έδαφος.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν σε τρεις περιπτώσεις κοντά σε δεύτερο γκολ (41’ Ενρίκε, 43’ Άκπομ, 56’ Σάχοφ) αλλά στο 59’ κινδύνεψαν με την ισοφάριση, αφού χρειάστηκε η επέμβαση του Βιεϊρίνια στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Ασουμπρέ. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε το δεύτερο τέρμα και το βρήκε στο 78’ με κεφαλιά του Σάχοφ. Το… κερασάκι έβαλε στο 83’ ο Μπίσεσβαρ με τρομερό δεξί σουτ για το τελικό 3-0. «Και την επόμενη βδομάδα θα είμαστε πρωταθλητές» τραγουδούσε η κατάμεστη από 27.000 κόσμο Τούμπα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.