Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: Πέρασαν Νότια Αφρική και Πρ. Ακρωτήρι

Κόπα Άφρικα: Πέρασαν Νότια Αφρική και Πρ. Ακρωτήρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2013 02:13
Την πρόκριση για τα προημιτελικά πήραν η διοργανώτρια Νότιος Αφρική καθώς και το αουτσάιντερ του θεσμού, Πράσινο Ακρωτήρι σε έναν όμιλο – φωτιά μέχρι το τέλος, με το Μαρόκο να αποκλείεται στα τελευταία λεπτά.

Οι διοργανωτές μετά το τελικό 2-2 απέναντι στο Μαρόκο, πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ την έκπληξη έκανε το Πράσινο Ακρωτήρι καθώς έχανε μέχρι το 81’ με 1-0 από την νΑγκόλα, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, παίρνοντας την νίκη με 2-1 στο 90+1’, ρίχνοντας παράλληλα… στο καναβάτσο την αντίπαλο της αλλά και το Μαρόκο το οποίο κρατούσε την πρόκριση.

Η Ανγκόλα άνοιξε πρώτη το σκορ όταν και ο Νάνδο ακούμπησε την μπάλα στο 33’ στέλνοντας την στην δική του εστία. Ωστόσο στη συνέχεια το Πράσινο Ακρωτήρι προσπάθησε να αντιδράσει και τελικώς τα κατάφερε στα τελευταία λεπτά, με τον Βαρέλα να ισοφαρίζει στο 81’, ενώ ο Χέλντον στις καθυστερήσεις, «λύτρωσε» την ομάδα του η οποία έγραψε ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση για τους «8».

Κόπα Άφρικα: Πέρασαν Νότια Αφρική και Πρ. Ακρωτήρι
Στο άλλο παιχνίδι, η Νότια Αφρική μπορεί να έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει και τις δύο, παίρνοντας την πρόκριση και μάλιστα την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη το Μαρόκο ήταν 4 λεπτά μακριά από την πρόκριση, ωστόσο η ισοφάριση στο 86’ και η νίκη στο 90+1’ από το Πράσινο Ακρωτήρι, την άφησαν εκτός συνέχειας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για το Μαρόκο, όταν στο 10’ ο Ελ Αντούα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ράσιντ Ταουσι. Οι διοργανωτές κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 71’, όμως ο Χαφίντι της Νιούκαστλ στο 82’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Μαρόκο.

Ωστόσο για ακόμα μία φορά, η Νότια Αφρική ισοφάρισε με τον Σανγκβένι στο 86’, βάζοντας τέλος στα όνειρα του Μαρόκου, και παράλληλα αφορμή για να αρχίσει το πάρτι στις εξέδρες.

Τα αποτελέσματα (1ος όμιλος)


Μαρόκο - Νότια Αφρική 2-2

Πράσινο Ακρωτήρι - Ανγκόλα 2-1

Βαθμολογία (Τελική)


Νότια Αφρική 5 (4-2)

Πράσινο Ακρωτήρι 5 (3-2)

Μαρόκο 3 (2-2)

Ανγκόλα 1 (1-4)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.