Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πωλητήριο σε τρεις παίκτες της βάζει η Μπαρτσελόνα για να μαζέψει 300 εκ. ευρώ.

Πωλητήριο σε τρεις παίκτες της βάζει η Μπαρτσελόνα για να μαζέψει 300 εκ. ευρώ.

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/4/2019 16:31
Την πώληση τριών παικτών της φαίνεται ότι έχει βάλει ως στόχο η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να έχει αρκετά χρήματα για να κινηθεί στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, όπως αναφέρει το ESPN.

O λόγος για τους Κουτίνιο, Ουμτιτί και Ράκιτις που ο καθένας για τους δικούς του λόγους αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Μια εξέλιξη για την οποία έχει δώσει "πράσινο φως" και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Κουτίνιο δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και το στυλ παιχνιδιού τη Μπαρτσελόνα και λογικά είναι αυτός που θα φέρει και τα περισσότερα χρήματα στο ταμείο των "Μπλαουγκράνα". Η Αγγλία φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός για τον Βραζιλιάνο με τη Γιουνάιτεντ να τον έχει βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρο της.

Εκτός όμως από τον Κουτίνιο, οι "κόκκινοι διάβολοι" θα ψάξουν και για κεντρικό αμυντικό με τον Σάμουελ Ουμτιτί, να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση. Ο Γάλλος αμυντικός δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβλερδε και εκτός από τη Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Άρσεναλ.

Τέλος, ο Ράκιτιτς φημολογείται εδώ και καιρό ότι αποτελεί στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν και στη Μπαρτσελόνα δεν θα έλεγαν όχι σε τυχόν παραχώρηση του με ένα αρκετά σημαντικό ποσό

Σίγουρα προβλέπεται ένα δυνατό καλοκαίρι στα μεταγραφικά της ομάδας της Καταλονίας, που έχει ανακοινώσει ήδη την αποκτησει του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.