Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Αγκαλιά» με την πρόκριση η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: «Αγκαλιά» με την πρόκριση η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2019 23:56
Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 την Λαμία στο ΟΑΚΑ και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Πόνσε (63’) και Κρστίτσιτς (90+1’) οι σκόρερ, μεγάλη επέμβαση του Μπάρκα στο φινάλε.

Φουλ για τελικό «Δικεφάλων»! Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ επικράτησε με το ίδιο σκορ της Λαμίας στο ΟΑΚΑ (2-0) και βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ωστόσο αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Λαμίας. Μια σέντρα-σουτ του Μάνταλου, στο 37', που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση ενός πρώτου μέρους που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Χιμένεθ έριξε τον Κλωναρίδη στη θέση του Γκάλο και η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι. Στο 47’ ο Μελίσσας πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Λιβάγια, ενώ στο 61’ ο Καρυπίδης έδιωξε σωτήρια το σουτ του Πόνσε. Ωστόσο στο 63’ ο Μάνταλος έκανε τη σέντρα και ο Πόνσε με όμορφη κεφαλιά έλυσε το γόρδιο δεσμό για το 1-0 της «Ένωσης».

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί, αφού είχαν σημαντικές στιγμές με Κρστίτσιτς και Μπογιέ για το 2-0. Αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Σέρβο, ο οποίος σκόραρε με προβολή μετά την σέντρα πάρε-βάλε του Κλωναρίδη. Το σκορ δεν άλλαξε αφού στο 90+5’ ο Μπάρκας πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Αντέτζο και δεν επέτρεψε στη Λαμία να πετύχει ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ που θα άλλαζε τις ισορροπίες


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.