Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός οι Πέλκας και Ολιβέιρα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα

Εκτός οι Πέλκας και Ολιβέιρα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/4/2019 20:45
Mε ανακοίνωση της σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτήν εκτός από τους τραυματίες Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ και Λημνιό, δεν συμπεριλαμβάνονται και οι Πέλκας, Ολιβέιρα με απόφαση του Λουτσέσκου.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Η τελευταία πρόβα πριν τον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Πρώτα προθέρμανση και παιχνίδια 5 Vs 2, στη συνέχεια μαθήματα τακτικής από τον προπονητή και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις.Ο Δημήτρης Λημνιός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας αισθητά ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ δεν ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά πήγε στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, όπου πραγματοποιεί ειδικό πρόγραμμα με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου και τους φυσιοθεραπευτές. Εκτός μάχης είναι φυσικά και ο Χοσέ Μαουρίσιο
.Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (03.04, 19:00).

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης , Παπαδόπουλος, Μάτος , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον ,Κάνιας , Μίσιτς , Σάκχοφ , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Ενρίκε , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.