Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χατζηθεοδωρίδης: «Ο Παναθηναϊκός αξίζει να έχει ένα καλό τέλος στη σεζόν»

Χατζηθεοδωρίδης: «Ο Παναθηναϊκός αξίζει να έχει ένα καλό τέλος στη σεζόν»

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
2/4/2019 12:10
Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Απόλλωνα και μίλησε για το στόχο του τριφυλλιού μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης:

Για το γκολ και την εμφάνισή του: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ μου. Τα στημένα μας ήταν επιτυχημένα, μας βοήθησαν να ανοίξουμε το σκορ. Από εκεί και πέρα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε πιο δυνατά, να είμαστε καλύτεροι σε κάποιες στιγμές».

Για το αν υπάρχουν κίνητρα στην ομάδα για τα υπόλοιπα ματς της σεζόν: «Για τον κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει το κίνητρο κι ο επαγγελματισμός που θα δείξουμε ως το τέλος της σεζόν. Ο κάθε ένας έχει τους στόχους του και όλοι μαζί σαν ομάδα έχουμε τον στόχο μας. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε τον στόχο μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν, σε κάθε παιχνίδι, μέχρι το τέλος».

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες θέλουν να κλείσουν με όμορφο τρόπο τη σεζόν: «Σίγουρα όλη η ομάδα αξίζει να έχει ένα καλό τέλος στη σεζόν, στόχος μας είναι να το καταφέρουμε για αυτό θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κλείσουμε καλά τη χρονιά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.