Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Γκέλα ολκής η Σέλτικ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Γκέλα ολκής η Σέλτικ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2013 19:53
Εκτός από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κινδυνεύει να μείνει η Σέλτικ η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Σαχτέρ Καραγκάντι στο Καζακστάν και πλέον καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στην Σκωτία εάν θέλει να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ, η Σαχτέρ Καραγκάντι πιθανόν να πετάξει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ακόμα ένα «δυνατό» όνομα, καθώς πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Σέλτικ η οποία έχοντας στη σύνθεση της τον Γιώργο Σαμαρά, έδειξε αρκετά προβλήματα και δεν κατάφερε να φύγει με ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το Καζακστάν.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν χάρη στα τέρματα των Φινοντσέκο (12’) και Κιζινιτσένκο (77’) και έθεσαν τις βάσεις για να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Από την άλλη η Σέλτικ έδειξε πως δεν έχει καλύψει τα κενά των Βίκτορ Γουανιάμα, Γκάρι Χούπερ και Κέλβιν Γουίλσον που αποχώρησαν το φετινό καλοκαίρι, και πλέον τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση φαίνονται αρκετά δύσκολα για την ομάδα του Νιλ Λένον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.