Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με ψυχή πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ

Με ψυχή πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/3/2019 21:24
Με μία μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΟΚ κατάφερε και κέρδισε με 2-1 μέσα στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και πλέον το πρωτάθλημα είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο Μπαίροβιτς (54' πεν.)σκόραρε για τους γηπεδούχους, ενώ Βιερίνια (64΄) και Μάτος(67΄) για τους φιλοξενούμενους.

Κανείς πλέον δεν φαίνεται ικανός να σταματήσει τον διαφαινόμενο πρωταθλητή ΠΑΟΚ, που οδεύει σε ένα αήττητο πρωτάθλημα. Κέρδισε με 2-1 τον αξιόμαχο Παναιτωλικό ο οποίος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφερε να κλειδώσει τον αντίπαλο του.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 11' για τους γηπεδούχους, όταν ο Μάρκο Πάουλο μετά από κόρνερ κέρδισε στον αέρα τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, όμως ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 13' ο δικέφαλος του Βορρά θα πετύχει γκολ με τον Μπίσεβαρ, θα ακυρωθεί σωστά όμως ως οφσάιντ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την υπεροχή, δεν κατάφερε ωστόσο να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο καθώς ο Παναιτωλικός αμυνόταν υποδειγματικά κλείνοντας όλους τους διαδρόμους.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Μόλις στο 50΄ο Άκποπ θα σκοράρει αλλά το γκολ θα ακυρωθεί, καθώς ο επιθετικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να σπρώχνει τον αντίπαλο του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Κρέσπο στον Ντίαζ και ο Μπαίροβιτς άνοιξε το σκορ. Ωστόσο η απάντηση από τους Θεσσαλονικείς ήταν άμεση. Στο 54' ο Βιερίνια με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου και 3 λεπτά αργότερα ο Μάτος μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά με τον Βαρέλα στο 70' και τον Άκπομ στο 81' ενώ στο 89' ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Μανά. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες των φιλοξενούμενων να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο, Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69' Λουσέρο), Μπάιροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74' Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (77' Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87' Ενρίκε), Λημνιός (60' Σβιντέρφσκι), Άκπομ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.