Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε Μπέιλ με 108 εκατ. ευρώ και Κοεντράο η Ρεάλ»

«Έκλεισε Μπέιλ με 108 εκατ. ευρώ και Κοεντράο η Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2013 16:14
Πολύ κοντά στο «μπαμ» με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με πηγές του «sky italia», η «βασίλισσα» έδωσε τα χέρια με την αγγλική ομάδα έναντι 108 εκατ. ευρώ και τον Φάμπιο Κοεντράο ως έμψυχο αντάλλαγμα!

Όλο και πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Sky Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, οι δύο ομάδες συμφώνησαν έναντι του ποσού-ρεκόρ ύψους 108 εκατ. ευρώ συν το Φάμπιο Κοεντράο ως έμψυχο αντάλλαγμα, και ο Ουαλός άσος θα μεταβεί στην Μαδρίτη τις επόμενες ημέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αναλυτικά τι έγραψε ο Ντι Μάρτσιο:

«Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Η μετακίνηση του Ουαλού εξτρέμ εξελίσσεται ταχύτατα τις τελευταίες ώρες, όπου διευθετούνται οι λεπτομέρειες μίας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας.

Η συμφωνία αγγίζει τα 108 εκατομμύρια ευρώ και τον Φάμπιο Κοεντράο ως έμψυχο αντάλλαγμα. Πρέπει να αποφασιστεί εάν ο Πορτογάλος θα μετακινηθεί στο Λονδίνο με τη μορφή ανταλλαγής ή θα μειώσει το ποσό της μεταγραφής του Μπέιλ».

Μένει βέβαια να δούμε εάν ο ιταλός ρεπόρτερ θα επιβεβαιωθεί ή απλώς θα έχει προσθέσει ακόμα ένα κεφάλαιο στο «σήριαλ» του φετινού καλοκαιριού με τη μεταγραφή του Ουαλού άσου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.