Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μέγας Ρονάλντο, απέκλεισε μόνος του την Ατλέτικο!

Τσάμπιονς Λιγκ: Μέγας Ρονάλντο, απέκλεισε μόνος του την Ατλέτικο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2019 23:58
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ (27', 49', 86' πεν.) η Γιουβέντους κέρδισε με 3-0 την Ατλέτικο στο Τορίνο, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 της Μαδρίτης και «σφράγισε» θριαμβευτικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, η Γιουβέντους ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει. Με τον Ρονάλντο να κάνει πράγματα και θαύματα, πετυχαίνοντας τρία γκολ, η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε με 3-0 της Ατλέτικο στο Τορίνο, ανέτρεψε το 2-0 της Μαδρίτης και πήρε αυτή το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο CR7 έφτασε τα 25 γκολ απέναντι στην Ατλέτικο (μόνο με τη Σεβίλλη έχει περισσότερα - 27) και «πλήγωσε» ξανά την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στην αναμέτρηση, ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Το τέρμα του Γοδίν στο 3’ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, όμως στο 27’ οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από ωραία σέντρα του Μπερναντέσκι, ο Κριστιάνο πήδηξε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Όμπλακ. Ο ίδιος δεν έμεινε εκεί, αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) σκόραρε ξανά με το κεφάλι ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η Ατλέτικο δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και περιορίστηκε σε απόλυτα παθητικό ρόλο. Μπορεί να γλίτωσε από το χαμένο τετ-α-τετ του Κιν, ωστόσο πέντε λεπτά πριν το φινάλε, ο Κορέα έσπρωξε τον Μπερναντέσκι εντός περιοχής, ο Κάιπερς έδειξε άσπρη βούλα και ο Ρονάλντο δεν αστόχησε, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ. Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε μετά το 3-0 και η Γιουβέντους πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη ανατροπή της στον θεσμό.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα (67' Ντιμπάλα), Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Μάντζουκιτς (80' Κιν), Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλακ, Αρίας (77' Βιτόλο), Χιμένες, Γοδίν, Χουανφράν, Σαούλ, Κόκε, Ρόντρι, Λεμάρ (56' Κορέα), Γκριεζμάν, Μοράτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.