Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Πόρτο ξέρανε τη Ρόμα στο 117'!

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Πόρτο ξέρανε τη Ρόμα στο 117'!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2019 01:07
Με πέναλτι του Μαρεγκά που δόθηκε μέσω VAR στο 117’ η Πόρτο κέρδισε με 3-1 την Ρόμα στο «Ντραγκάο», ανέτρεψε το 2-1 της Ρώμης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Μετά από τέσσερα χρόνια η Πόρτο επέστρεψε στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι «δράκοι» κέρδισαν με 3-1 την Ρόμα στην παράταση του «Ντραγκάο» και την απέκλεισαν για 3η φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο μπήκε δυνατά στο ματς, ψάχνοντας το γκολ που θα της έδινε σκορ πρόκρισης. Τα σουτ των Κορόνα (3’) και Τελές (10’) έφυγαν άουτ, όμως στο 26’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Μανωλά και πήραν το προβάδισμα με τον Σοάρες.

Η Ρόμα έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 37’ με εύστοχο πέναλτι του Ντε Ρόσι, που δόθηκε μετά από ανατροπή του Περότι από τον Μιλιτάο. Η Πόρτο δεν πτοήθηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης πήρε εκ νέου το προβάδισμα (52’) με κοντινή προσπάθεια του αφύλαχτου Μαρεγκά, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι «δράκοι» συνέχιζαν να πιέζουν, είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με Μπραχιμί (77’) κ αι Οτάβιο (83’) όμως ο Όλσεν κράτησε «όρθια» τη Ρόμα και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, οι «τζιαλορόσι» είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες με τον Τζέκο (111’, 112’) και στο 114’ έγινε η φάση που έκρινε την πρόκριση. Ο Φλορέντσι τράβηξε από τη φανέλα τον Φερνάντο στη μικρή περιοχή, με τον Τσακίρ να κάνει χρήση του VAR και να δείχνει άσπρη βούλα. Ο Τέλες δεν αστόχησε και το τελικό 3-1 έστειλε την Πόρτο στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από το 2015!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.