Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανατροπή τίτλου με μαγικά Μέσι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανατροπή τίτλου με μαγικά Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2019 20:10
Με τον Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ (50ο στην καριέρα του) η Μπαρτσελόνα πέρασε με 4-2 από την έδρα της Σεβίλλης και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακόμα μια ποδοσφαιρική παράσταση πρόσφερε ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη στο Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν. Οι Ανδαλουσιανοί προηγήθηκαν δύο φορές με Νάβας (22’) και Μερκάδο (42’) αλλά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε την ανατροπή (4-2) χάρη στα… μαγικά του Αργεντινού αστέρα.

Στο 26’ ο «Λίο» ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερό βολέ στην κίνηση, ενώ στο 67’ βρήκε δίχτυα με όμορφο τελείωμα εντός περιοχής, φέρνοντας εκ νέου το σκορ στα ίσα. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 85’ χάρη σε ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας από τον Αργεντινό ο οποίος έφτασε τα 50 χατ-τρικ στην καριέρα του. Ο Μέσι δεν έμεινε εκεί, αφού στις καθυστερήσεις έδωσε πάρε-βάλε στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η Μπαρτσελόνα ξέφυγε με +10 από την 2η θέση και πλέον ετοιμάζεται για τα κολλητά clasicos σε κύπελλο και πρωτάθλημα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.