Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Απαγόρευση μεταγραφών για δυο περιόδους!

Τσέλσι: Απαγόρευση μεταγραφών για δυο περιόδους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2019 15:24
H FIFA ανακοίνωσε ότι επιβάλει στην Τσέλσι απαγόρευση απόκτησης ποδοσφαιριστών για δύο μεταγραφικές περιόδους, ως το καλοκαίρι του 2020, λόγω παραβίασης των κανονισμών που αφορούν τις μεταγραφές παικτών κάτω των 18! Κατέθεσαν έφεση οι Λονδρέζοι.

Βαριά «καμπάνα» για την Τσέλσι από την FIFA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επέβαλε τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών στην αγγλική ομάδα για τις επόμενες δύο περιόδους, και πρόστιμο 400.000 λιρών.

Βάσει της απόφασης αυτής η Τσέλσι θα μπορέσει και πάλι να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι του 2020.
Η τιμωρία επιβλήθηκε διότι σύμφωνα με την FIFA ο αγγλικός σύλλογος παραβίασε τον κανονισμό 19 σε 29 περιπτώσεις ανήλικων ποδοσφαιριστών. Ο βασικός κανόνας, στην προκειμένη περίπτωση αναφέρει ότι παίκτες κάτω των 18 δεν μπορούν να πάρουν μεταγραφή σε ξένη χώρα, εκτός κι αν μεταναστεύσουν οι γονείς τους, για λόγους που δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Επίσης, εξαίρεση αποτελούν οι μεταγραφές παικτών από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εφόσον ο παίκτης είναι μεταξύ 16 και 18 ετών.

Άσκησε έφεση η Τσέλσι

Με ανακοίνωσή της η Τσέλσι σημειώνει ότι συνεργάστηκε πλήρως με τη FIFA στην έρευνα παρέχοντας όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα και γνωστοποίησε ότι θα υποβάλει ένσταση κατά της ποινής. Όπως συνέβη και στις περιπτώσεις των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, η εκδίκαση της έφεσης ενδέχεται να καθυστερήσει αρκετό καιρό και ως εκ τούτου οι «μπλε» ενδέχεται να μπορέσουν να κινηθούν κανονικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.