Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ατλέτικο «γονάτισε» την Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ατλέτικο «γονάτισε» την Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2019 00:28
Η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Γιουβέντους στη Μαδρίτη και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόρερ οι δύο Ουρουγουανοί στόπερ, Χιμένεθ (78’) και Γκοντίν (83’).

Το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 2-0 της Γιουβέντους στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και πλέον καλούνται να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ στη ρεβάνς του Τορίνο ώστε να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους «8».

Οι γηπεδούχοι με εξαίρεση ένα απευθείας φάουλ του Ρονάλντο στο 8’, δεν απειλήθηκε σημαντικά από τους πρωταθλητές Ιταλίας. Αντίθετα είχε μεγάλες ευκαιρίες με Κόστα (50’) και Γκριεζμάν (53’), ώσπου στο 78’ ο Χιμένεθ με κοντινό σουτ έπειτα από φάση διαρκείας «έγραψε» το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, ο Γκοντίν έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάκα κόντραρε στον Ρονάλντο και κατέληξε στα δίχτυα.

Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ και πλέον η Γιουβέντους ψάχνει μεγάλη νίκη στη ρεβάνς για να πάρει αυτή την πρόκριση στα προημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.