Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Παλικαρίσια ανατροπή για Σίτι στη Γερμανία

Τσάμπιονς Λιγκ: Παλικαρίσια ανατροπή για Σίτι στη Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2019 00:49
Η Σάλκε «άγγιξε» τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι των δέκα παικτών αλλά το γκολ του πρώην Σανέ (85’) και αυτό του Στέρλινγκ στο 90’ έφεραν… τούμπα το ματς (3-2) και επέτρεψαν στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να φύγει με σκορ πρόκρισης από τη Γερμανία.

Με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι. Με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο οι «πολίτες» -που έπαιζαν με δέκα από το 68’- πέρασαν με 3-2 από την έδρα της Σάλκε και πολύ δύσκολα δεν θα βρεθούν στην οκτάδα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19’ με τον Αγκουέρο ύστερα από τραγικό λάθος του Φέρμαν, όμως η Σάλκε δεν πτοήθηκε, ανατρέποντας το σκορ πριν το ημίχρονο με δύο εύστοχα πέναλτι του Μπενταλέμπ (38’, 43’) τα οποία δόθηκαν μέσω VAR για χέρι του Οταμέντι και τράβηγμα του Σανέ αντίστοιχα

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Σίτι όταν στο 68’ ο Οταμέντι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Δέκα λεπτά μετά ο Γκουαρδιόλα έριξε στο ματς τον πρώην αστέρα της Σάλκε και ο Γερμανός στο 85’ έδωσε τη λύση με μια εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Στέρλινγκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της γερμανικής άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 2-3, σκορ που δίνει στους «πολίτες» ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.