Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ασπρόμαυρο πάρτι στη Ριζούπολη

Σούπερ Λιγκ: Ασπρόμαυρο πάρτι στη Ριζούπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2019 21:23
Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-1 τον καταδικασμένο Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου αλλά και του αήττητου. Σκόραραν οι «νέοι» Ολιβέιρα, Σβιντέρσκι και Ενρίκε.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με το εμφατικό 5-1 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη Ριζούπολη και ξέφυγε ξανά με +9 από τον 2ο Ολυμπιακό. Παράλληλα, συνέχισε το αήττητο σερί του κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς το αήττητο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι τελείωσε πριν καν ξεκινήσει, αφού ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 2-0 πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού. Το χορό των γκολ άνοιξε στο 4’ ο Πέλκας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια, ενώ στο 9’ ο Ολιβέιρα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρώσση και με δυνατό σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να απαντήσει χωρίς αποτέλεσμα και στο 33’ ο Μπίσεσβαρ πέτυχε το τρίτο γκολ για τους «ασπρόμαυρους» μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Μπίσεσβαρ γύρισε στον Άκπομ αλλά το τακουνάκι του τελευταίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Χουάντερσον, κρατώντας το 0-3 ως το φινάλε του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε με στόχο να κάνει συντήρηση δυνάμεων και στο 64’ οι γηπεδούχοι μείωσαν με όμορφο γκολ του Ντούρσο. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους Θεσσαλονικείς, που στο 78’ πέτυχαν ακόμα ένα γκολ με τον Σβιντέρσκι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ενρίκε σκόραρε με σουτ πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα μετά την επιστροφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Το 1-5 ήταν το τελικό σκορ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να πανηγυρίζει ακόμα μια νίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.