Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Κλάους «καθάρισε» τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Ο Κλάους «καθάρισε» τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2019 23:27
Με γκολ του Κλάους, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 τον φλύαρο Παναθηναϊκό και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία.

Νέο πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την πεντάδα έχασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς για το «τριφύλλι» αφού ο Γιώργος Δώνης υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Κουλιμπαλί στο 7’ και Ινσούα στο 20’. Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία και αδυνατούσε να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ, ο οποίος στο 33’ είχε μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του Κλάους για να ανοίξει το σκορ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, απείλησαν στο 64’ με τον Μάνο και στο 73’ κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Νικολιάς έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Μαυρομμάτης έχασε τον Κλάους και ο Έλληνας στράικερ με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η μοναδική αξιόλογη φάση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 87ο λεπτό με το σουτ του Γιόχανσον που απόκρουσε σε κόρνερ σωτήρια ο Βελλίδης. Ο ΠΑΣ κράτησε το 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη

Άσχημη η διαιτησία του Γιώργου Κομίνη, ο οποίος δεν έδωσε ούτε φάουλ σε αγκωνιά του Σκόνδρα στον Ινσούα που τον έστειλε στον νοσοκομείο. Σημαντικό σφάλμα και από τον β' βοηθό του που έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τετ α τετ του Γιόχανσον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.