Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε από το Περιστέρι με «φωνές» (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε από το Περιστέρι με «φωνές» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2019 00:23
Η ΑΕΚ με πέναλτι-φάντασμα του Πόνσε στο 86’, κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο σκόρερ αποβλήθηκε λίγο μετά το γκολ.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στην 3η θητεία του στην ΑΕΚ. Η «Ένωση» με πέναλτι του Πόνσε στο 86’ (παράβαση έξω από τη γραμμή της περιοχής) πέρασε με 1-0 από την έδρα του Ατρόμητου και έκανε άλμα προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στο πρώτο μέρος, αφού με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Πόνσε (32’), δεν σημειώθηκε άλλη φάση της προκοπής. Οι γηπεδούχοι βέβαια διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Χουλτ στο 28’΄αλλά ο Σιδηρόπουλος θεώρησε ότι ήταν κοντινή η απόσταση και έδειξε «παίζετε».

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε χαμηλό τέμπο και στο δεύτερο μέρος, ώσπου στο 55’ έπεσε ένα μέρος από τα φώτα του γηπέδου με αποτέλεσμα ο μισός αγωνιστικός χώρος να βυθιστεί στο σκοτάδι. Η διακοπή διήρκεσε 20 λεπτά και όταν το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά, ο Σιδηρόπουλος έβαλε… φωτιά, δίνοντας πέναλτι σε ανατροπή του Αλμπάνη από τον Καρασαλίδη, μόνο που το φάουλ ήταν εκτός περιοχής. Ο Πόνσε ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν αστόχησε και το 0-1 (86’) ήταν γεγονός.

Τρία λεπτά μετά το γκολ ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή χρησιμοποίησε τον αγκώνα του. Ωστόσο, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα στα… 24 λεπτά καθυστερήσεων και το 0-1 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.