Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Φαν Πέρσι η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Φαν Πέρσι η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2013 21:47
Με πρωταγωνιστή ξανά τον Φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με 4-1 στην έδρα της Σουόνσι και μπήκε με το… δεξί στην νέα Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο Κομιούνιτι Σιλντ κόντρα στην Γουίγκαν, ο Φαν Πέρσι βρήκε δίχτυα ξανά δύο φορές και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με 4-1 στην Ουαλία απέναντι στην Σουόνσι στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος του Μόγιες στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ωστόσο η Γιουνάιτεντ με ένα ξέσπασμα δύο λεπτών πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (34’ Φαν Πέρσι, 36’ Γουέλμπεκ) και «έχτισε» τις βάσεις για τη νίκη της στο «Λίμπερτι».

Έτσι, και έγινε, με τον Ολλανδό φορ να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 72’ για το 3-0, ενώ ο Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-1, καθώς ο Μπόνι είχε μειώσει στο 82’ για τους «κύκνους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουέιν Ρούνει πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Μόγιες, καθώς αντικατέστησε στο 61' τον Γκίγκς και έδωσε την ασίστ στο 4ο γκολ του Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.