Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Τον απέκλεισε ξανά!

Κύπελλο Ελλάδας: Τον απέκλεισε ξανά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2019 22:37
Όπως και πέρσι, η Λαμία προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου εις βάρος του Παναθηναϊκού, επικρατώντας των «πρασίνων» στη διαδικασία των πέναλτι (4-2). Το γκολ του Εμμανουηλίδη ισοφάρισε το πρώτο ματς αλλά δεν ήταν αρκετό.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Λαμία απέδειξε γιατί έχει γίνει… κακός μπελάς του Παναθηναϊκού. Μετά την περσινή πρόκριση εις βάρος του «τριφυλλιού» και τη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μάκη Χάβου απέκλεισε τους «πράσινους» στην διαδικασία των πέναλτι (4-2) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Λαμία ανάγκαζε τους «πράσινους» να βγουν από το ξεκίνημα μπροστά, ψάχνοντας το γκολ. Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη απείλησε ελάχιστα στο πρώτο μέρος και λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ, όταν στο 15’ ο Καραμάνος βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη αλλά αστόχησε.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και τελικά βρήκαν το γκολ στο 83’, με τον Εμμανουηλίδη να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου οι δύο ομάδες σπατάλησαν τεράστιες ευκαιρίες. Η Λαμία είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Επστάιν (94’΄) και δοκάρι με τον Ρόμαριτς (95’), ενώ ο Παναθηναϊκός είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Βέργο (95’, 120’).

Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Εκεί, ο Κάτσε νικήθηκε από τον Μελισσά, ο Κουρμπέλης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και η Λαμία με το τελικό 4-2 πέρασε στα προημιτελικά


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.