Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΣΟΚ: Εκτός μέχρι τις αρχές Μαρτίου ο Κέιν!

ΣΟΚ: Εκτός μέχρι τις αρχές Μαρτίου ο Κέιν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2019 20:23
Εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες θα μείνει ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος στράικερ υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου, τραυματισμός που θα τον αφήσει στα πιτς ως τις αρχές Μαρτίου.

Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα σχετικά με τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν. Ο σέντερ φορ της Τότεναμ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1) και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη ζημιά στους αστραγάλους.

Όπως ανακοίνωσαν οι «πετεινοί», ο 26χρονος θα χρειαστεί σχεδόν δύο μήνες αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα το δεύτερο ημιτελικό με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ, αλλά και τον τελικό της 14ης Φεβρουαρίου εφόσον η ομάδα του πάρει το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα, θα λείψει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Φούλαμ, Γουότφορντ, Νιούκαστλ, Λέστερ και Μπέρνλι, το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας αλλά και από τον πρώτο αγώνα με την Ντόρτμουντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ίδιος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με την Άρσεναλ στις 2/3 όπως και για τη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ στις 5/3.

Τα νέα είναι πολύ άσχημα για την Τότεναμ, αφού ο Άγγλος φορ πραγματοποιεί ακόμα μια εξαιρετική χρονιά με 20 γκολ και 6 ασίστ σε 31 παιχνίδια. Την ίδια ώρα ο Σον Χιουνγκ-μιν (12 γκολ, 9 ασίστ σε 28 ματς φέτος) ετοιμάζει βαλίτσες για ΗΑΕ, αφού θα ενισχύσει την Ν. Κορέα στα νοκ-άουτ του Ασιατικού Κυπέλλου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.