Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άλλη χρονιά, άλλη ΑΕΚ! (video)

Σούπερ Λιγκ: Άλλη χρονιά, άλλη ΑΕΚ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2019 21:43
Η... μεταμορφωμένη ΑΕΚ διέλυσε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μάνταλος (5’ πεν.), Μιχαήλ (21’ αυτ.) και Πόνσε (45’, 45+3’) οι σκόρερ.

Με πρωταγωνιστή τον Πόνσε (2 γκολ, κερδισμένο πέναλτι) η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Έτσι, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πλησίασε στο -2 τη διαφορά από τον 3ο Ατρόμητο, ενώ ξέφυγε με +4 από τον 5ο Παναθηναϊκό.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν γίνονταν για την ΑΕΚ. Μόλις στο 3’ ο Πόνσε ανατράπηκε από τον Αποστολόπουλο στην περιοχή και ο Μάνταλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-1. Η «Ένωση» συνέχισε να πιέζει και είχε δύο δοκάρια με Λιβάγια (17’) και Μπακασέτα (19’). Το 0-2 ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 20’ με αυτογκόλ του Μιχαήλ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε προσπάθεια του να κόψει το γύρισμα του Γκάλο για τον Λιβάγια.

Κάπου εκεί ανέλαβε τη σκυτάλη ο Πόνσε, ο οποίος με δύο καρφωτές κεφαλιές (45’, 45+3’) εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία. Η ΑΕΚ είχε ακόμα ένα δοκάρι με τον Χουλτ (49’), ενώ ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς και τον Κρίστισιτς για να πάρει λεπτά στα πόδια του. Ο ΠΑΣ έψαξε το γκολ της τιμής, είχε και αυτός δοκάρι στο 63’ με τον Νικολιά, ενώ στο 90+3’ κέρδισε πέναλτι με τον Κριζμάν, όμως ο Μπάρκας απέκρουσε την εκτέλεση του Αθανασιάδη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.