Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Θεμπάγιος «λύτρωσε» την Ρεάλ στο 88'

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Θεμπάγιος «λύτρωσε» την Ρεάλ στο 88'

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2019 00:32
Με απευθείας φάουλ του Θεμπάγιος στο 88’, η Ρεάλ των πολλών απουσιών έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα της Μπέτις, έπιασε τη Σεβίλλη στην 3η θέση και διατηρήθηκε στο -10 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Κόντρα σε όλα τα προβλήματα, η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από την Ανδαλουσία που την φέρνει στην 3η θέση με 33 βαθμούς, όσος έχει και η Σεβίλλη.

Ο Σαντιάγο Σολάρι δεν υπολόγιζε στους Μπέιλ, Κρόος, Ασένσιο, Κουρτουά και Μαρσέλο ωστόσο είδε την ομάδα του να προηγείται στο 13’ με όμορφο σουτ του Μόντριτς από το ημικύκλιο. Η Μπέτις προσπάθησε να απαντήσει και σε ένα σημείο στο δεύτερο μέρος η κατοχή της ξεπέρασε το 70%.

Το 1-1 έγινε τελικά στο 67’ με εύστοχο τετ-α-τετ του Κανάλες, όμως η Ρεάλ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 74’ ο Σολάρι έριξε στο ματς τον Θεμπάγιος και στο 88’ ο πρώην άσος της Μπέτις σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λυτρώνοντας την «βασίλισσα». Στα αξιοσημείωτα πως παρά τα τόσα προβλήματα, ο Σολάρι επέλεξε να αφήσει ξανά στον πάγκο τον Ίσκο, δείχνοντας πως οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται στα άκρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.