Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Άρσεναλ «έφαγε» σφυριά στο κεφάλι

Πρέμιερ Λιγκ: Η Άρσεναλ «έφαγε» σφυριά στο κεφάλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2019 16:53
Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 1-0 από την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στο -6 από την Τσέλσι στη μάχη της τετράδας.

Μετά από 13 χρόνια η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε ξανά εντός έδρας νίκη απέναντι στην Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα «σφυριά» με κορυφαίο τον νεοαποκτηθέντα Νασρί, επικράτησαν με 1-0 των «κανονιέρηδων» και έβαλαν σε μπελάδες την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Λακαζέτ (13’) ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Νασρί (26’) και Άντερσον (32’) έφτασαν μια «ανάσα» από το 1-0, το οποίο έγινε στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’). Ο Νασρί εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Τσάκα και έστρωσε στον Ράις, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα εντός περιοχής «έγραψε» το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από εκείνο το σημείο η Άρσεναλ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο με εξαίρεση δύο καλά σουτ των Ομπαμεγιάνγκ (64’) και Ιβόμπι (67’) δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και οι «κανονιέρηδες» έχουν απολογισμό μόλις δύο βαθμών στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.