Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κοντά σε Μπαρέλα και Παρέδες η Τσέλσι»

«Κοντά σε Μπαρέλα και Παρέδες η Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2019 15:30
Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει η Τσέλσι, αφού σύμφωνα με το «Sky Sports» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση των Νίκολο Μπαρέλα και Λεάντρο Παρέδες.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας αποχώρησε από την Τσέλσι για λογαριασμό της Μονακό, ωστόσο οι άνθρωποι των «μπλε» έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του και αυτός φαίνεται ότι είναι ο Νίκολο Μπαρέλα. Σύμφωνα με το «Sky Sports», οι Λονδρέζοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Κάλιαρι για τον 21χρονο Ιταλό μέσο έναντι του ποσού των 50 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα, η Τσέλσι φέρεται έτοιμη να κλείσει και τον 24χρονο Αργεντινό μέσο, Λεάντρο Παρέδες, ο οποίος τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζεται στη Ρωσία με τη φανέλα της Ζενίτ.

Οι δύο κινήσεις –εφόσον ολοκληρωθούν- έρχονται να προστεθούν σ’ αυτή του Κρίστιαν Πούλισιτς, ο οποίος θα ενισχύσει την Τσέλσι από το καλοκαίρι. Οι «μπλε» για πρώτη φορά μετά από καιρό είναι αρκετά ενεργοί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και αυτό ίσως σχετίζεται με το γεγονός ότι ο σύλλογος κινδυνεύει με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο χρόνια από τη FIFA, καθώς φαίνεται να λειτούργησε παράτυπα σε 25 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν και δεν είχαν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Για το συγκεκριμένο σενάριο αναφέρθηκε και ο έγκυρος Βέλγος δημοσιογράφος, Κριστόφ Τερέρ, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Από τα έγγραφα της FIFA που έχω δει, είναι θέμα χρόνου. Η μόνη ερώτηση είναι το πότε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.