Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Από το κακό στο χειρότερο η Ρεάλ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Από το κακό στο χειρότερο η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2019 21:37
Η Ρεάλ ηττήθηκε με 2-0 από την Σοσιεδάδ μέσα στο «Μπερναμπέου» και υποχώρησε στην 5η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Γουίλιαν Ζοζέ (3’ πεν.) και Πάρδο (83’) οι σκόρερ, με δέκα από το 61’ η «βασίλισσα», που φωνάζει για δύο πέναλτι.

Εφιαλτικά έχει ξεκινήσει το 2019 για την Ρεάλ. Μετά την ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ, η «βασίλισσα» ηττήθηκε με 2-0 από την Σοσιεδάδ στη Μαδρίτη και κινδυνεύει να βρεθεί στο -10 από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας πίσω από την Αλαβές, που έχει ένα βαθμό περισσότερο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την Ρεάλ, αφού στο 2’ ο Καζεμίρο ανέτρεψε τον Μερίνο στην περιοχή και ο Γουίλιαν Ζοζέ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-1 για τους Βάσκους. Η συνέχεια άνηκε στην «βασίλισσα», η οποία πίεσε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 10’ ο Μπενζεμά αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 15’ ο Ρούλι αντέδρασε σωστά στη λόμπα του Βινίσιους.

Ο πορτιέρο της Σοσιεδάδ είπε «όχι» και στο σουτ του Μόντριτς στο 22’ ενώ στο 35’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ιγιαραμέντι στον Ράμος. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Ρεάλ είχε και δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Λούκας Βάθκεθ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε αρκετά δυνατά. Η Ρεάλ βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 51’ με ωραίο σουτ του Βινίσιους ενώ στον αντίποδα, η Σοσιεδάδ είχε δύο σπουδαίες στιγμές με Ογιαρθάμπαλ (50’) και Γιανουζάι (53’) για ένα δεύτερο τέρμα. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 61’, αφού ο Βάθκεθ είδε δεύτερη κίτρινη για απερίσκεπτο φάουλ στη μεσαία γραμμή. Παρόλα αυτά η Ρεάλ ζητάει δικαιολογημένα πέναλτι στο 66’ για ανατροπή του Βινίσιους από τον Ρούγι.

Ένα λεπτό μετά η Σοσιεδάδ θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Γιανουζάι από καλή θέση. Το 2ο γκολ των Βάσκων ήρθε τελικά στο 83’. Ο Γουίλιαν Ζοζέ βρήκε υπέροχα στο δεύτερο δοκάρι τον Πάρδο και εκείνος με κεφαλιά νίκησε τον Κουρτουά διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.