Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στο ρελαντί Τσέλσι και Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: Στο ρελαντί Τσέλσι και Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2019 19:45
Με δύο γκολ του Μοράτα η Τσέλσι κέρδισε με το άνετο 2-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λονδίνο και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Νίκη-πρόκριση με το ίδιο σκορ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Ρέντινγκ.

Παρότι παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς εν όψει του πρώτου ημιτελικού με την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ, η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λονδίνο και δεν έπεσε θύμα έκπληξης από μια ομάδα που έχει παράδοση απέναντι στους Κυπελλούχους Αγγλίας (5/6 προκρίσεις).

Και τα δύο γκολ των «μπλε» σημείωσε ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος πάντως δεν πανηγύρισε κανένα εξ αυτών, βάζοντας φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του από το «Στάμφορντ Μπριτζ» τον Γενάρη. Στο 48’ ο Ισπανός φορ σκόραρε με ωραίο τελείωμα ύστερα από γύρισμα του Οντόι, ενώ δέκα λεπτά μετά ο νεαρός Άγγλος άσος έδωσε νέα ασίστ στο διεθνή στράικερ, που με κεφαλιά προ του Γιακόμπ έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα στο τελευταίο παιχνίδι του Σέσκ Φάμπρεγκας με τη φανέλα της Τσέλσι (υπογράφει στη Μονακό). Μάλιστα, ο Ισπανός θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος αλλά ο πρώην πορτιέρο του Παναθηναϊκού, Στιλ τον νίκησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Στο ρελαντί η Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: Στο ρελαντί Τσέλσι και Γιουνάιτεντ
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 την Ρέντινγκ στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασε και αυτή στους «32» του θεσμού.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλκιερ φρέσκαρε την ενδεκάδα του αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν συνάντησαν ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο 22’ ο Μάτα σκόραρε από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σάντσες έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Λουκάκου κι αυτός δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Προκρίσεις πανηγύρισαν τόσο η Έβερτον με το 2-1 επί της Λίνκολν όσο και η Γουέστ Χαμ με το 2-0 επί της Μπέρμιγχαμ. Η Μπέρνλι χρειάστηκε ένα πέναλτι του Γουντ στις καθυστερήσεις για να προκριθεί επί της Μπάρνσλεϊ (1-0), ενώ η Μπράιτον πέρασε με 3-1 από την έδρα της Μπόρνμουθ. «Βόμβα» από την Τζίλιγχαμ η οποία πέταξε εκτός την Κάρντιφ (1-0), ενώ η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου διέλυσε με 5-0 την Πίτερμπορο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.