Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με επτάρα η Τότεναμ!

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με επτάρα η Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2019 00:15
Με τον Γιορέντε να πετυχαίνει χατ-τρικ η Τότεναμ διέλυσε με 7-0 την Τρανμίρ εκτός έδρας και πήρε άνετα την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τότεναμ απέναντι στη Τρανμίρ της 4ης κατηγορίας. Οι «πετεινοί» πέρασαν με 7-0 από το «Πρέντον Πάρκ» και προκρίθηκε στους «32» του θεσμού.

Παρά το γεγονός ότι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο παρέταξε την ομάδα με μείγμα βασικών-αναπληρωματικών, οι Λονδρέζοι μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο. Η μικρούλα Τρανμίρ άντεξε μέχρι το 40’, αφού σε εκείνο το σημείο ο Οριέ επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μοντέ, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα.

Το 0-1 έμεινε ως το ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη η Τότεναμ πέτυχε έξι γκολ. Στο 48’ ο Γιορέντε σκόραρε από κοντά μετά από πάρε-βάλε του Σον, ο οποίος στο 55’ έδωσε την ασίστ στον Οριέ και αυτός με πλασέ πέτυχε δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση. Δύο λεπτά μετά ο Ν. Κορεάτης ανέλαβε ρόλο εκτελεστή «γράφοντας» το 0-4, ενώ στο διάστημα 71’-72’ ο Γιορέντε πέτυχε δύο γκολ με όμορφα τελειώματα.

Ο Ισπανός φορ (ακούγεται ότι θα αποχωρήσει τον Γενάρη) πέτυχε χατ-τρικ και στο 75’ έδωσε τη θέση του στον Κέιν. Ο τελευταίος πρόλαβε να χριστεί σκόρερ στο 82’, διαμορφώνοντας το τελικό 0-7. Η Τότεναμ πήρε άνετα την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου και πλέον ετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.