Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Καθόρλα «πλήγωσε» την Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Καθόρλα «πλήγωσε» την Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2019 01:32
Με δύο γκολ του Καθόρλα η Βιγιαρεάλ απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Ρεάλ στο «Μαδριγάλ», αφήνοντας τους Μαδριλένους στο -7 από την κορυφή.

Με το αριστερό μπήκε στο 2019 η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τρομερό τελείωμα του Καθόρλα, ο οποίος δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κουρτουά. Η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση και έφερε… τούμπα το ματς σε χρόνο ντε-τε χάρη στις κεφαλιές των Μπενζεμά (7’) και Βαράν (20’).

Οι πρωταθλητές κόσμου είχαν ευκαιρίες για 3ο γκολ, με κορυφαία το χαμένο τετ-α-τετ του Λούκας στο 64’. Η Βιγιαρεάλ όμως έμεινε στο ματς και στο 82’ έφερε το σκορ στα ίσα. Ο Φορνάλς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καθόρλα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε το 2-2, «πληγώνοντας» ξανά την Ρεάλ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άφησε πίσω του τους σοβαρούς τραυματισμούς και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στο «κίτρινο υποβρύχιο» στη μάχη για την παραμονή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στον αντίποδα, η ομάδα του Σολδάνο βρέθηκε στο -7 από την κορυφή αλλά και στο +2 από την 5η Αλαβές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.