Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος για Τότεναμ στο Κάρντιφ

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος για Τότεναμ στο Κάρντιφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2019 23:25
Η Τότεναμ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κάρντιφ, «καθαρίζοντας» το ματς μέσα σε 26 λεπτά. Κειν (3’), Έρικσεν (12’) και Σον (26’) οι σκόρερ.

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2019 η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Κάρντιφ και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Γουλβς (1-3). Έτσι, έφτασαν τους 48 βαθμούς και μείωσαν στο -6 από την κορυφή πριν το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν γίνονταν για την Τότεναμ, αφού στο 3’ ο Κέιν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και «έγραψε» το 0-1. Η Κάρντιφ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 12’ ο Σον έδωσε στον Έρικσεν και αυτός με όμορφο τελείωμα από το ύψος της περιοχής, διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Τα πάντα τελείωσαν στο 26’ με τον Σον να μπαίνει στην περιοχή και να σκοράρει με σουτ στην αντίθεση γωνία. Το 0-3 έμεινε ως το φινάλε και σ’ αυτό ευθύνεται ο Έθριτζ, ο οποίος στο δεύτερο μέρος πραγματοποίησε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.