Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρσεναλ: «Τελειώνει» Οζίλ ο Έμερι, κοντά σε Μπανέγα

Άρσεναλ: «Τελειώνει» Οζίλ ο Έμερι, κοντά σε Μπανέγα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2018 23:50
Στην πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ φέρεται ότι βρίσκεται ο Μεσούτ Οζίλ, την ώρα που ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι οι «κανονιέρηδες» είναι κοντά στην απόκτηση του Έβερ Μπανέγα.

Εκτός αποστολής από το ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ έμεινε ο Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός άσος δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Ουνάι Έμερι και τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο αποκλεισμός του ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από πλευράς Ισπανού πως δεν υπολογίζεται. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο 30χρονος να αποχωρήσει ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα.

Την ίδια ώρα, ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Έβερ Μπανέγα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ουνάι Έμερι στην κοινή τους θητεία στη Σεβίλλη.

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο ατζέντης του 30χρονου Αργεντινού μέσου (8 γκολ, 5 ασίστ σε 28 ματς φέτος) βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη Σεβίλλη με ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως ο 30χρονος προορίζεται για να καλύψει το κενό του Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με πιθανότερο προορισμό την Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.