Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στην Ίντερ για τη ρατσιστική επίθεση στον Κουλιμπαλί

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στην Ίντερ για τη ρατσιστική επίθεση στον Κουλιμπαλί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2018 22:30
Με «καμπάνα» δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε η Ίντερ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Καλιντού Κουλιμπαλί στο χθεσινό (26/12) ντέρμπι με την Νάπολι.

Συγκλονισμένος είναι ο ποδοσφαιρικός κόσμος στην Ιταλία όχι μόνο για τα σοβαρά επεισόδια στο Μιλάνο που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός οπαδού της Ιντερ, αλλά και για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Καλιντού Κουλιμπαλί στη διάρκεια του αγώνα.

Η Σέριε Α πήρε μέτρα για την επίθεση στον Σενεγαλέζο παίκτη της Νάπολι και ανακοίνωσε την τιμωρία της έδρας των «νερατζούρι» για δυο αγωνιστικές, ενώ το πέταλο τον οργανωμένων θα μείνει κλειστό για επιπλέον μία αγωνιστική.

Ίντερ: «Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει την ιστορία μας, δεν είναι μαζί μας»

Η Ιντερ με ανάρτησή της στέκεται στις αξίες της ομάδας, της πόλης και τονίζει πως δεν θέλει φιλάθλους που δε σέβονται την ιστορία της! Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

«Από τις 9 Μαρτίου του 1908, Ίντερ σημαίνει ένταξη, καινοτομία, προοδευτικότητα. Η ιστορία της πόλης βασίζεται στη φιλοξενία και μαζί με τους πολίτες παλεύουμε για ένα μέλλον χωρίς διακρίσεις. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει την ιστορία μας, δεν είναι μαζί μας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.