Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουνάει σεντόνι ο ΠΑΟΚ!

Κουνάει σεντόνι ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2013 18:18
Τα καλά νέα ήρθαν από την ΟΥΕΦΑ, καθώς η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε πως ο ΠΑΟΚ θα αντικαταστήσει την τιμωρημένη Μέταλιστ στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει πως η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει απέναντι στην Σάλκε την είσοδο της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε την απόφαση της εκτελεστικής της επιτροπής μέσω του επίσημου σάιτ της, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σάλκε στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα εξασφάλισε σίγουρα την είσοδο του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον βέβαια δεν τα καταφέρει απέναντι στη γερμανική ομάδα.

Μάλιστα η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκαθαρίζει πως η απόφαση είναι οριστική παρά το γεγονός πως η Μέταλιστ έχει δικαίωμα να προσφύγει στο CAS.

Έτσι, στις 21 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του Χουμπ Στέφενς, Σάλκε ενώ στις 27 του ίδιου μήνα θα παίξει τη ρεβάνς στην άδεια, λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Να σημειωθεί πως αυτή η εξέλιξη φέρνει και σημαντικά έσοδα στον ΠΑΟΚ, καθώς μόνο από τη συμμετοχή του στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα βάλει στα ταμεία του 2.4 εκατ. ευρώ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ γίνεται λόγος πως η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής ήταν ομόφωνη, ενώ έγινε παράλληλα γνωστό πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα περάσει χωρίς αγώνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.