Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Εαν δεν πιστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν καν προπονητής στον Ολυμπιακό

Μαρτίνς: «Εαν δεν πιστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν καν προπονητής στον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2018 19:14
Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Μίλαν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο ίδιος στάθηκε στην αποτελεσματικότητα και τη σωστή προσέγγιση που πρέπει να έχει η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για τον στόχο απέναντι στη Μίλαν: «Καλησπέρα (στα ελληνικά). Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα έχουμε απέναντι μας μια τεράστια ομάδα και από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη. Πρόκειται για τεράστια ομάδα και είχαμε πει το ποσό δύσκολο ήταν να περάσουμε. Είχαμε πει οτι θα κριθεί ως το τέλος η πρόκριση και αυτό γίνεται κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση και εαν το πετύχουμε θα είναι ιστορική επιτυχία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε».

Για τη σημασία της έδρας: «Σίγουρα θα βοηθήσει ο κόσμος και ξέρουμε οτι θα την έχουμε και ελπίζουμε να τους το ανταποδώσουμε. Οι παίκτες δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο. Να διαχειριστούμε σωστά και στρατηγικά το ματς αλλά και τον ενθουσιασμό. Το πιο σημαντικό είναι η προσέγγιση».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Εαν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν καν προπονητής στον Ολυμπιακό. Δεν θα μπορούσα να ήμουν εδώ εάν δεν πίστευα. Το πιστεύω και τώρα. Πιστεύω στην ποιότητα μας και στην πρόκριση. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εγώ το πιστεύω».

Για το θέμα της άμυνας: «Το κάθε ματς έχει δική του στρατηγική. Δεν θα τα αλλάξουμε όλα. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Αύριο βάση της στρατηγικής μας θέλουμε να παράγουμε ξανά πολλές φάσεις αλλά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό θα κυνηγήσουν οι παίκτες μας αύριο».

Για τον Γιάγια Τουρέ: «Θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου οτι καλύτερο. Τυχεροί που τον είχαμε. Εξαιρετικός επαγγελματίας και παίκτης. Όποιος προπονητής συνεργάστηκε μαζί του δεν είχε να πει τίποτα κακό γι’ αυτόν. Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός που τον είχε εδώ και τις δύο φορές. Πρόκειται για τεράστιο ποδοσφαιριστή»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.