Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέρτενς για την πινακίδα “This is Anfield”: «Αυτό είναι όλο;»

Μέρτενς για την πινακίδα “This is Anfield”: «Αυτό είναι όλο;»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2018 19:15
Ο επιθετικός της Νάπολι, Ντρις Μέρτενς δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από την θρυλική πινακίδα στο «Άνφιλντ» και δήλωσε ότι δεν φοβάται την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Λίβερπουλ και Νάπολι διασταυρώνουν απόψε (11/12) τα ξίφη τους στο «Άνφιλντ» με έπαθλο το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βέλγος επιθετικός των Ιταλών Ντρις Μέρτενς, θεωρεί ότι είναι υπερβολικά τα όσα ακούγονται για τη δύσκολη έδρα των «Reds». Ο άσος των «παρτενοπέι» είχε αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ ως παίκτης της Ουτρέχτης το 2010 και σχολίασε την θρυλική πινακίδα στο «Άνφιλντ»:

«Η πιο δυνατή μου ανάμνηση είναι ότι έχουν μια πινακίδα που λέει “This is Anfield” και όλοι μιλούσαν γι’ αυτό, οπότε σκέφτηκα ότι θα είναι πολύ μεγάλη. Διέσχισα τα αποδυτήρια και ρώτησα: Που είναι αυτό το πράγμα; Και μου είπαν ότι το πέρασα και δεν το πρόσεξα. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάζω αυτό το μικρό πραγματάκι και ρωτάω, “είναι αυτό τόσο ιδιαίτερο;”», είπε με υποτιμητικό τόνο ο Βέλγος και πρόσθεσε:

«Το ποδόσφαιρο στην Ιταλία είναι τρελό και οι άνθρωποι είναι πολύ τρελοί, επίσης, οπότε νομίζω ότι είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Για μένα θα με σπρώξει σε ένα διαφορετικό επίπεδο, αυτές είναι οι νύχτες που θέλουμε να παίξουμε», πρόσθεσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.