Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Μας προκάλεσαν και φερθήκαμε σαν ανόητοι»

Μαρτίνς: «Μας προκάλεσαν και φερθήκαμε σαν ανόητοι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2018 19:14
Στις λάθος αντιδράσεις των παικτών του σε προκλήσεις των αντιπάλων, έκανε λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-1.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»

Για την εικόνα του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και θα έπρεπε να πάμε διαφορετικά στα αποδυτήρια. Δεν μπορέσαμε ξανά να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη βελτιώθηκε αν και είχαμε πολλές διακοπές στο παιχνίδι. Οι παίκτες μας είχαν πολλά νεύρα και αντέδρασαν όπως δεν έπρεπε και αυτό το πληρώσαμε στη φάση του Ποντένσε. Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ήταν πραγματικά πολύ προκλητικοί και εμείς αντιδράσαμε έτσι όπως δεν έπρεπε».

Για την αλλαγή του Ναουέλ: «Η αλλαγή του Ναουέλ ήταν αναγκαστική γιατί είχε σφίξιμο στη γάμπα. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβησαν πολλά. Είχαμε τη διακοπή του αγώνα. Η Ξάνθη μας προκαλούσε. Είδαμε έναν διαιτητή που δεν αντιλήφθηκε ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις ήταν αποτέλεσμα των προκλήσεων των παικτών της Ξάνθης. Όλο αυτό δεν ήταν ωραία εικόνα. Το μόνο που μας ενοχλεί είναι ότι αφού βλέπαμε ότι δίνονταν κίτρινες κάρτες και ύστερα από προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης είχαμε άσχημες αντιδράσεις. Αυτό που μας πεισμώνει και μας εκνευρίζει είναι ότι δεν είχαμε την εξυπνάδα να αποφύγουμε τις προκλήσεις. Φερθήκαμε σαν ανόητοι».

Για την αντίδραση των παικτών του σε προκλήσεις των αντιπάλων: «Σας λέω την άποψη μου. Επαναλαμβάνω ότι φέρθηκαν ανόητα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ειδικά για την αποβολή του Ποντένσε. Φάνηκε από την πρώτη κάρτα ότι τον προκαλούσαν γιατί αντιδρούσε. Δεν υπήρχε λόγος να αντιδράει έτσι από τη στιγμή που η μπάλα κατέληγε να είναι δικιά μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.