Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στην Γιουβέντους το ντέρμπι

Σέριε Α: Στην Γιουβέντους το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2018 01:03
Με γκολ του Μάντζουκιτς (66’) η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Ίντερ στο Τορίνο και ξέφυγε στο +11 από την 2η Νάπολι με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο Derby d'Italia με αντίπαλο την Ίντερ. Η «Γηραιά Κυρία» ζορίστηκε –ειδικά στο πρώτο μέρος- από τους «νερατζούρι» αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 στο Τορίνο και εκτόξευσε σε διψήφιο αριθμό τη διαφορά από την 2η Νάπολι.

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν πιο δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν δύο καλές στιγμές με κεφαλιά και σουτ του Ντιμπάλα, που όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Χαντάνοβιτς. Από την πλευρά της η Ίντερ δεν έδειξε διάθεση να κλειστεί και στο 29’ είχε την κορυφαία ευκαιρία του πρώτου μέρους, με τον Γκαλιαρντίνι να σημαδεύει το δοκάρι από θέση βολής. Στο ίδιο λεπτό ο Πέρισιτς δεν μπόρεσε να βρει στόχο μέσα από την περιοχή, ενώ στο 38’ η Γιουβέντους είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Κιελίνι που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες, αφού στο 48’ ο Μπονούτσι έκοψε σωτήρια τον Πολιτάνο λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 53’ ο Μιράντα έχασε τη μπάλα αλλά μετά από φάση διαρκείας ο Ντιμπάλα σημάδεψε ψηλά άουτ.

Το γκολ για την Γιουβέντους ήρθε στο 66’, με τον Μάντζουκιτς να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κανσέλο. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ και έκαναν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, η Ίντερ (3η) έδωσε την ευκαιρία σε Μίλαν και Λάτσιο να την πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.