Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Με εξάρα στους «16» η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Με εξάρα στους «16» η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2018 19:48
Με τους Ασένσιο και Ίσκο να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Ρεάλ συνέτριψε με 6-1 την Μελίγια της Σεγούντα B στο «Μπερναμπέου» και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Ο Σαντιάγο Σολάρι παρέταξε την Ρεάλ με αρκετούς παίκτες από την 2η ομάδα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τη «βασίλισσα» να πάρει άνετη νίκη με 6-1 επί της Μελίγια στο «Μπερναμπέου» και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Σεγούντα Β άντεξε μόνο για μισή ώρα απέναντι στους «μερέγκες», αφού ο Ασένσιο με δύο γκολ στο 33' και το 35' έκανε στα γρήγορα το 2-0 και «καθάρισε» το ματς. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Χαβιέ Σάντσεθ (39’), σκοράροντας με όμορφο τελείωμα έπειτα από μπαλιά του Ασένσιο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ίσκο έκανε το 4-0 (47’) με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 75’ ο Βινίσιους νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Πέδρο Λουίς και μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ. Ο Κουασμί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 81’ πέτυχε το γκολ της τιμής για την Μελίγια αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ίσκο «χτύπησε» ξανά με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής για το τελικό 6-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.