Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Μπλόκο» του Απόλλωνα στον Ατρόμητο

Σούπερ Λιγκ: «Μπλόκο» του Απόλλωνα στον Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2018 21:44
Ο Απόλλωνας στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο, που έμεινε χωρίς νίκη για 2η σερί αγωνιστική. Τριάδης (26’) και Κωτσόπουλος (39’) οι σκόρερ.

Το δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο στη Ριζούπολη. Οι Περιστεριώτες δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και έτσι ενδέχεται να βρεθούν ακόμα και στο -7 από την κορυφή, ενώ έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τον προσπεράσει στην 2η θέση.

Ο Ατρόμητος πήρε την κατοχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού αλλά αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι έκλειναν σωστά όλους τους χώρους και στο 26’ πήραν αυτοί το προβάδισμα, έστω και με δόση τύχης, αφού το σουτ του Τριάδη έξω από την περιοχή κόντραρε στον Χατζηισαΐα, άλλαξε τελείως πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μέγιερι.

Τρία λεπτά αργότερα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε νέα καλή στιγμή, με τον Λούκιτς να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κονέ, ωστόσο δεν σημάδεψε σωστά. Μετά το πρώτο μισάωρο, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του, προειδοποίησε στο 35’ με προβολή του Μπρούνο (έβγαλε στη γραμμή ο Λούκιτς) και τέσσερα λεπτά μετά έφερε το σκορ στα ίσα. Εκπληκτική κάθετη πάσα του Γιαννούλη για τον Μπρούνο, το πλασέ του οποίου βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Κωτσόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν είχαν ούτε μια καθαρή φάση για γκολ. Αντίθετα, ο Απόλλωνας είχε δύο σημαντικές στιγμές με σουτ του Ακόστα στο 55’ (άουτ) και πλασέ του Μπεντινέλι έξω από την περιοχή στο 60’ (απέκρουσε ο Μέγιερι). Στο τελευταίο 20λεπτο ο Ατρόμητος αύξησε την πίεση του αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά και ο Απόλλωνας πήρε σπουδαίο βαθμό από την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τέννες): Χουάντερσον, Οριουέλα, Τζανετόπουλος (54' Ναδάλες), Λούκιτς, Κοντοές. Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι, Τριάδης (73' Ντεφεντερίκο), Ελ Χελβέ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης (46' Μανούσος), Μάντσον (73' Βασιλακάκης), Σάκιτς, Ούμπιντες, Μπρούνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος (64' Μούγιακιτς)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.