Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Από τη... φυλακή στην Τότεναμ ο Ντίνι;

Από τη... φυλακή στην Τότεναμ ο Ντίνι;

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2013 16:43
Πρόταση για την απόκτηση του επιθετικού της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι κατέθεσε η Τότεναμ σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, με τον 25χρονο φορ να μετράει έναν μόλις χρόνο μετά την αποφυλάκιση του για επίθεση έξω από κλαμπ του Μπέρμιγχαμ.

Με τον Κλιντ Ντέμπσι να αποτελεί παρελθόν και τον Ζερμέιν Ντεφό να βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την Τότεναμ, ο Άντρε Βίλας Μπόας ψάχνει στην αγορά για επιθετικούς που θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό στη γραμμή κρούσης της ομάδας, και σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Πορτογάλος έχει ξεχωρίσει τον Τρόι Ντίνι.

Ο 25χρονος άγγλος φορ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι με τη φανέλα της Γουότφορντ στην Τσάμπιονσιπ, σημειώνοντας 20 γκολ σε 42 παιχνίδια, ενώ τα νούμερα του παραμένουν εντυπωσιακά και φέτος καθώς μετράει ήδη 4 γκολ σε 2 παιχνίδια με τους «χόρνετς», με τον ίδιο να σημειώνει χατ-τρικ απέναντι στην Μπόρνμουθ την περασμένη αγωνιστική.

Μάλιστα φέρεται πως η Τότεναμ κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκατ. λιρών στην Γουότφορντ για την απόκτηση του, ωστόσο τα αγγλικά Μέσα στέκονται περισσότερο στην εξωαγωνιστική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Ντίνι είχε καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση για επίθεση σε μαθητές έξω από ένα νυχτερινό κέντρο του Μπέρμιγχαμ τον Φεβρουάριο του 2012. Ο ίδιος εξέτισε το ένα τρίτο της ποινής του το περασμένο καλοκαίρι και εν συνεχεία ενσωματώθηκε με τη Γουότφορντ για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.