Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ινιέστα: «Ο Μουρίνιο έκανε ζημιά στην Εθνική Ισπανίας»

Ινιέστα: «Ο Μουρίνιο έκανε ζημιά στην Εθνική Ισπανίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2018 19:21
Ο Αντρές Ινιέστα δήλωσε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε αρνητική επίδραση στην Εθνική Ισπανίας λόγω του μίσους που προκάλεσε ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα όσο ήταν προπονητής της «βασίλισσας

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Αντρές Ινιέστα σε συνέντευξη του στη La Sexta. Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα στη θητεία του ως προπονητής της «βασίλισσας», κάτι που είχε αντίκτυπο και στην Εθνική Ισπανίας:

«Δεν χρειάζεται να ήσουν μέσα στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να καταλάβεις ότι η κατάσταση ήταν δυσάρεστη. Ένα βασικό στοιχείο της ιστορίας αυτής ήταν ο Μουρίνιο. Όποιος δεν θέλει να το δει αυτό, φορά παρωπίδες. Δεν έβλεπες πλέον την αντιπαλότητα που υπήρχε προηγουμένως. Έβλεπες κάτι παραπάνω. Έβλεπες μίσος. Η ατμόσφαιρα που αναπτύχθηκε ήταν αβάσταχτη. Η ένταση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, που προκάλεσε ο Μουρίνιο, έκανε πολύ ζημιά στην Εθνική Ισπανίας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.