Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Η Σπόρτινγκ θέλει Κουλούρη, ο ΠΑΟΚ ζητάει 7 εκατομμύρια!

Η Σπόρτινγκ θέλει Κουλούρη, ο ΠΑΟΚ ζητάει 7 εκατομμύρια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2018 14:00
Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη και είναι πιθανό να επιστρέψει με επίσημη πρόταση.

Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει ξεκίνησε εξαιρετικά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου, όπου αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, μετρώντας 11 γκολ σε 13 παιχνίδια με τους Περιστεριώτες.

Οι εμφανίσεις του 22χρονου κέντρισαν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία, σύμφωνα με την «A Bola», χτύπησε την πόρτα του «Δικεφάλου», επιθυμώντας δανεισμό του Έλληνα επιθετικού ως το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, η απάντηση που πήραν τα «λιοντάρια» ήταν αρνητική καθώς, όπως υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα, από τη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε στη Σπόρτινγκ ότι συζητάνε μόνο για κανονική μεταγραφή έναντι ενός ποσού 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα χρήματα κρίθηκαν υπερβολικά από την πορτογαλική ομάδα, ωστόσο η «A Bola» προσθέτει ότι είναι αρκετά πιθανό η Σπόρτινγκ να επιστρέψει καταθέτοντας στον ΠΑΟΚ επίσημη πρόταση που θα περιλαμβάνει δανεισμό του Κουλούρη ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.